Over ons

CompareXperts.nl is in eerste instantie opgericht om op een objectieve en eerlijke manier verzekeringen te vergelijken. Daarnaast geven we antwoord op veelgestelde vragen omtrent verzekeringen en geven we zoveel mogelijk achtergrondinformatie. Voor bijna iedere denkbare verzekering is hiervoor een website ingericht. Dit doen we volledig onafhankelijk en objectief.

Vergelijkingstabellen

We maken gebruik van diverse  custom made vergelijkingstabellen. Voor verzekeringen waarbij de premie onderhevig is aan erg veel variabelen, maken we gebruik van ijkgegevens. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen waarbij de premie wordt gebaseerd op leeftijd, postcode, schadevrije jaren e.d. Alle premies in de tabellen worden direct geactualiseerd zodra er een premiewijziging plaatsvindt bij de verzekeraars/

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand o.b.v. onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Ons oordeel komt wellicht niet overeen met jouw wensen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle verzekeraars kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op de website van de verzekeraar.

CompareXperts.nl blijft volledig gratis en blijft onafhankelijk van verzekeraars.