Reisverzekering vergelijken

Waarom een reisverzekering?

Een uitgebreide voorbereiding is nodig wanneer je in het buitenland zal verblijven voor een zakenreis of vakantie. Je wilt ervoor zorgen dat jouw reis veilig en goed verloopt.  Een reisverzekering afsluiten is een essentieel onderdeel om zorgeloos te reizen.

Op reis kan je snel een ongelukje voorhebben, denk maar aan ziekte, verloren bagage, persoonlijke bezittingen die verloren geraken,… Bij het afsluiten van een reisverzekering zal jouw reisverzekeraar de (medische) kosten vergoeden zodat jij de noodsituaties niet zelf moet regelen en verder kan genieten van jouw reis.

Reisverzekeringen vergelijken

Elke reisverzekeraar biedt verschillende dekkingen en premies aan. Met onze vergelijkingstabellen kan je snel en objectief de verschillende premies, dekkingen en voorwaarden vergelijken. Op de website wordt een onderscheid gemaakt in de verzekeringsperiode voor jouw reisverzekering.

Naast de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering af te sluiten kun je ervoor kiezen een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Wanneer je van plan bent in het buitenland te reizen is het verstandig
om een annuleringsverzekering te overwegen.