CompareXperts blog

Graf

Uitvaartverzekering afsluiten: Waar op letten?

                Ben jij van plan een uitvaartverzekering af te sluiten? Een verstandige keuze hiermee ontlast je je nabestaanden en weet je dat je uitvaart verzorgd zal worden zoals jij dat wenst. Maar waar moet je op letten als....lees verder »

Valt al mijn apparatuur thuis onder mijn inboedelverzekering?

Na een lange dag op werk plof je ’s avonds thuis op de bank en is het tijd om je favoriete serie te kijken. Met je laptop op schoot begin je met volle moed aan je serie. Echter, door de lang werkdag dut je per....lees verder »

Overstappen naar een andere zorgverzekeraar?

Iedereen in Nederland is verplicht een basis zorgverzekering te hebben. U bent daarmee verzekerd voor zorg uit het basispakket. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de apotheek en de psychiater. In de Zorgverzekeringswet en het basispakket staat beschreven wat een basisverzekering moet vergoeden. De Rijksoverheid....lees verder »
Werelddekking verzekering

Reisverzekering afsluiten, is dit nou verstandig?

Een reisverzekering afsluiten is iets waar je voordat je op vakantie gaat wel op wordt geattendeerd, maar waar je vaak denkt: dat komt later wel. Ik kan uit ervaring spreken dat van uitstel afstel komt, en dat dit nare, dure gevolgen kan hebben. Is een....lees verder »
bakfiets

Urban Arrow

                Met de Urban Arrow kan je het gewoon allemaal hebben. Het is een echte e-bike. Het is ook een hippe fiets. De Urban Arrow is een bakfiets, de fiets die in de moderne tijd veel functies kan....lees verder »

Pech onderweg, een begrip van alle tijden blijkt wel uit deze video

Vanaf het moment dat de auto op de Nederlandse wegen werd geïntroduceerd, is het aantal auto’s explosief (en pech onderweg) gegroeid van slechts 1.500 auto’s in 1907, tot 139.000 in 1950 en in 2018 rijden er inmiddels meer dan 7 miljoen auto’s in 2018! Meer....lees verder »

Fietsen in het buitenland

Heb je in Nederland alle windrichtingen al eens verkend per fiets en ben je op zoek naar een nieuw avontuur met de fiets? Ga dan eens fietsen in het buitenland of maak een grensoverschrijdende fietstocht! Fietsen in buitenland Fietsen in het buitenland kan je natuurlijk....lees verder »