Urban Arrow

bakfiets

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de Urban Arrow kan je het gewoon allemaal hebben. Het is een echte e-bike. Het is ook een hippe fiets. De Urban Arrow is een bakfiets, de fiets die in de moderne tijd veel functies kan vervullen. De fiets is bijvoorbeeld perfect voor jonge gezinnen, maar ook om te gebruiken wanneer er transport in de drukke stad moet plaatsvinden. Hoe je de fiets ook gaat gebruiken, het is altijd belangrijk om te weten welke voordelen er allemaal aan zitten. Daarmee kan je het kiezen voor jezelf een flink stuk makkelijker maken. Een blik op de pluspunten kan je dan heel veel leren.

Genoeg ruimte

De voornaamste reden om voor een elektrische bakfiets zoals de Urban Arrow te kiezen is de ruimte die de fiets biedt. De bak is flink groot. Daar passen flinke pakketten in, maar het is ook ideaal om ermee met je kinderen op fietstocht te gaan. Niet in de laatste plaats omdat er stoeltjes en gordels in gemonteerd zijn. Daarmee zorg je er dus ook voor dat je kinderen altijd veilig zitten en ze niet uit de bak kunnen vallen. Zelfs met bagage erbij zitten ze nog altijd lekker comfortabel tijdens jullie fietstochten. Vooral leuk wanneer je kleine kinderen hebt.

Altijd voldoende ondersteuning

Het nadeel van traditionele bakfietsen was natuurlijk de zware inspanning die het fietsen kostte. Dat is met de Urban Arrow wel anders. De fiets heeft immers niet voor niets negen verschillende standen van ondersteuning. Wat je hieruit kunt afleiden is dat je ontspannen met de fiets kunt rijden, ongeacht de weersomstandigheden of de route. Of je nu stevige heuvels tegenkomt, of je rijdt met wind tegen, je kunt altijd goed blijven doorrijden zonder dat dit een bovenmenselijke inspanning van je vraagt. De ondersteuning is bovendien gemakkelijk te bedienen en de juiste stand is altijd heel gemakkelijk gevonden.

Extra accessoires

Wat vooral ook leuk is om te weten als het om de Urban Arrow gaat, is dat er allemaal extra accessoires op zitten of op te krijgen zijn. Een goed voorbeeld is de bakfietshuif. Hiermee zorg je ervoor dat je kinderen ook droog blijven zitten wanneer het gaat regenen. De kap is dan gewoon over de bak te schuiven. Wel zitten er raampjes in. Daarmee zorg je ervoor dat de kinderen wel gewoon kunnen blijven zien wat er om hen heen gebeurt. De ideale oplossing wanneer de weersomstandigheden wat lastiger worden. De ondersteuning vangt bovendien de extra wind die je vangt op. Wil je een bakfiets kopen? Vergelijk dan altijd goed tussen de verschillende aanbieders.

4.5/5 - (2 stemmen)