Veelgestelde vragen verzekeringen vergelijken

Hoe werk CompareXperts.nl?

CompareXperts is een verzamelwebsite van alle vergelijkingswebsites die wij aanbieden. Per verzekering bieden we namelijk een losse website aan waar je in eerste instantie verzekeringen kunt vergelijken. Daarnaast vind je op iedere website relevante informatie over de verzekering in kwestie en houden we je op de hoogte van de laatste actualiteiten rondom het type verzekering.

 

Kan ik een verzekering via CompareXperts afsluiten?

Via al onze websites kun je simpel en snel verzekeringen vergelijken. Het daadwerkelijk afsluiten doe je op de website van de verzekeraar. Wij zijn namelijk geen verzekeringsmaatschappij, maar een objectieve en onafhankelijke partij die verzekeringen eerlijk met elkaar vergelijkt.

 

Hoe onafhankelijk is CompareXperts?

CompareXperts is niet verbonden aan, of eigendom van een verzekeraar, bank of investeringsmaatschappij. Wij verkopen dan ook geen verzekeringen, maar helpen mensen bij het vinden van de beste verzekering, op basis van zijn/haar persoonlijke wensen. Dit doen we met behulp van onze objectieve en actuele vergelijkingstabellen.

 

Hoe vergelijkt CompareXperts alle verzekeringspremies?

CompareXperts maakt voor iedere vergelijkingswebsite gebruik van custom made vergelijkingstabellen. Voor verzekeringen waarbij de premie onderhevig is aan erg veel variabelen, maken we gebruik van ijkgegevens. Deze ijkgegevens zijn gebaseerd op landelijk gemiddelde en vind je onder iedere vergelijkingstabel, indien van toepassing.